O nama

Tvrtka ITS-KEM d.o.o. osnovano je 1993.godine.Okosnicu razvojnog i proizvodnog ciklusa predstavlja dugogodišnje iskustvo i znanje inženjera poteklih iz poduzeća CHROMOS Zagreb.Tijekom 2007. godine tvrtka je restruktuirana u ITS-KEM PODOVI, čije vodstvo preuzima dipl. ing. Silvije Štetić nekadašnji direktor razvoja CHROMOS-a Zagreb.

Djelatnost našeg poduzeća je proizvodnja različitih građevinskih premaza,veziva i podnih obloga koje izrađujemo primjenom epoksidnih i poliuretanskih smola vodećih svjetskih proizvodača. Preciznije, radi se o proizvodnji industrijskih podova, samonivelirajućih podova, epoksidnih mortova, kiselootpornih premaza i epoksidnih masa za izravnavanje, masa za primjenu u elektronici, zaštitini premazi za brodove i dvokomponentna ljepila na osnovi epoksida i poliuretana.

Tvrtka ITS-KEM PODOVI već 22 godine uspješno surađuje u proizvodnji, razvoju i primjeni sa BAYER LEWERCUSEN-om, HUNTSMANN-om, AIM CHEMICALS, CIBA GEIGY, BYK CHEMIE, te je jedna od vodećih tvrtki na području industrijskih i dekorativnih podova.

Tvtka ITS-KEM PODOVI zadnjih godina postiže i odlične rezultate u proizvodnji zaljevnih masa za elektroniku, koje razvijamo u suradnji sa nekoliko proizvođača elektronike.
Nadalje, poduzeće se bavi finalnom ugradnjom vlastitih proizvoda koji se primjenjuju kao sintetski podovi, zaštitni premazi za beton i kiselootporna zaštita.

U sklopu djelatnosti poduzeća odvija se i prodaja na veliko u zemlji i inozemstvu, kao i uvoz za vlastite potrebe.

Korisnici naših proizvoda i usluga su građevinska poduzeća, a dio plasmana ostvaruje se i u poslovanju s državnim institucijama (zdravstvo, školstvo, MUP, elektroprivreda i dr.).
U potpunosti prilagođavamo naše podne sisteme Vašim potrebama. Materijali su dostupni u svim tonovima boje (po RAL-u) , čime uz izuzetna fizikalna i kemijska svojstva, osiguravaju lijep i dekorativan izgled površine. Količine i pakiranja materijala isto tako prilagođavamo Vašim željenim površinama.

Temeljem ugovora o prijenosu know how sklopljenog između tvrtke ITS-KEM PODOVI d.o.o. i tvrtke KEMBOND  j.d.o.o. dne 17.10.2017. KEMBOND j.d.o.o. je stekao prava korištenja kompletnog proizvodnog programa i svu pripadnu tehničku dokumentaciju. Od 17.10.2017. sva djelatnost se odvija u sklopu poduzeća KEMBOND j.d.o.o. .